News
News

ENCE Akatemia kuukausikooste: Elokuu 2023

Avaa syyskausi ENCE Akatemian vetäjän, Eemeli "Woomera" Ikosen kanssa!

Akatemian syyskausi avattu

Hei me lennetään, taas! Kauaa ei keretty vetämään happea vaan heti alkoivat tositoimet kun pelaajat otettiin toisena lomalta paluu viikkonaan Helsinkiin harjoitusleirille valmistautumaan syyskauden ensimmäiseen LAN-tapahtumaan, Assembly Summeriin, jossa järjestettiin eSM 2023 -turnaus.

Tällä kertaa joukkueemme majoittui koko bootcamp-viikon ajan VALO hotellissa. Puitteet olivat niin sanotusti siis kunnossa. Intensiivisten harjoituspäivien päätteeksi pääsimme joukkueen kesken rentoutumaan ja palautumaan löylyjen merkeissä unohtamatta kylmäaltaassa lillumista.

Hyvästä valmistautumisesta huolimatta itse turnauksesta käteen jäi kuitenkin tällä kertaa eSM hopeaa HAVUn ollessa finaalissa parempi lukemin 2–0. Tätä finaalitappiota ei kuitenkaan jääty märehtimään liiaksi vaan saimme häviön käsiteltyä joukkueena hyvinkin nopeasti. Merkittävä tekijä tähän oli se, että koko joukkue koki valmistautuneensa turnausta edeltäneet kaksi viikkoa niin hyvin kuin mahdollista. Oli siis helppo todeta, että parempi ja kokeneempi joukkue vei eSM-mestaruuden sekä ansaitsi itselleen Elisa Masters -paikan. Yksi LAN-finaali lisää meille oli kuitenkin tärkeä paikka oppia lisää itsestämme. Vielä on tekemistä paineensietokyvyn kanssa etenkin LAN-ympäristössä, mutta kehitystä tapahtuu ja hommat etenee.

Prospects-viikonloppu täynnä talenttia

Assyjen jälkeen olikin sitten vuorossa heti seuraavana viikonloppuna Prospects Summer Event. ENCEn toimistolle kutsuttiin 10 taitavaa peluria näyttämään osaamistaan sekajoukkuein pelattavissa Esportal Star Gather -otteluissa. Kyseiset pelaajat valikoituivat mukaan alkuvuoden karsinnoista. Tapahtumassa saimme mahdollisuuden tutustua pelaajiin paremmin, silmällä pitäen ensi vuoden Prospects-valmennusryhmä