News
News

ENCE ja PlayStation Suomi aloittavat yhteistyön

ENCE ja PlayStation Suomi aloittavat yhteistyön, joka tuo “Pleikkarin” osaksi ENCEn arkea niin kilpa- kuin ajanvietepelaamisessa.

Yhteistyön kulmakivenä toimii monipuolinen sisällöntuotanto, josta ensimmäiset esimerkit nähdään lähipäivinä. PlayStation on ENCEssä kilpapelaamisen työkalu “änäriä” ammatikseen pelaavalle Erik “EKI” Tammenpäälle, mutta myös tapa esimerkiksi CS:GO ammattipelaajillemme rentoutua ja viettää aikaa ystävien kanssa. Haluamme yhteistyöllä korostaa pelaamisen monimuotoisuutta ja PlayStationin roolia sen mahdollistajana.

Erik “EKI” Tammenpää luottaa “Pleikkariin” NHL 21 ammattipelaajana

“PlayStation on konsolipelaamisen ykkösnimi ja olemme innoissamme päästessämme tekemään yhteistyötä PlayStation Suomen kanssa. Konsolipelaaminen esportsissa on etenkin Yhdysvalloissa ollut suuressa suosiossa jo pitkään ja se kasvattaa jatkuvasti profiiliaan myös Euroopassa. Uuden sukupolven PlayStation 5 julkaisun myötä mahdollisuudet ja potentiaali kasvavat entuudestaan.”

- Joona Leppänen, Marketing Director, ENCE

ENCEltä on luvassa sisältöä 19.11 myyntiin tulevasta PlayStation 5:a julkaisuviikolla niin somessa, YouTubessa kuin Twitch.tv:ssä.

ENCEn ja PlayStation Suomen yhteistyön virallisena kaupallisena kumppanina toimii Telia, josta laitteet, lisätarvikkeet ja pelejä saat ostettua täältä 

Seuraa meidän kanavista “Pleikkari” sisältöjä
twitter.com/ENCE
instagram.com/enceesports
facebook.com/enceesports
youtube.com/ENCETV
twitch.tv/ENCE

Seuraa PlayStation Suomea somessa
facebook.com/sonyplaystationsuomi
instagram.com/sonyplaystationsuomi
#PlayStationSuomi
#Pleikkari

Yhteydenotot tähän tiedotteeseen liittyen
media@ence.fi

NewsENCE
ENCE x Wolt #SupportYourLocal
09.04.2021

Lähde ENCE:n ja Woltin mukaan tukemaan paikallisia ravintoloita #SupportYourLocal -kampanjaan! Turvataan yhdessä mahdollisuus tilata herkkuruokaa suoraan kotiovellesi nyt sekä pandemian jälkeen!

NewsENCE
Jamppi transfers to Team Liquid Valorant
24.02.2021

As you might know, earlier this year, Elias “Jamppi” Olkkonen announced that he would be switching from CS:GO to Valorant. Now he has found a new home in one of the most established esports organizations in the world — Team Liquid.

NewsENCE
ENCE launches new merch with Phonecases3D
22.12.2020

ENCE together with mobile phone accessories company Phonecases3D are bringing new exciting ENCE merchandise to our fans.