News
News

ENCE x Wolt #SupportYourLocal

Lähde ENCE:n ja Woltin mukaan tukemaan paikallisia ravintoloita #SupportYourLocal -kampanjaan! Turvataan yhdessä mahdollisuus tilata herkkuruokaa suoraan kotiovellesi nyt sekä pandemian jälkeen!

Hyvä ravinto tukee koko organisaatiomme toimintaa niin työntekijöistä pelaajiin, ja haluamme jakaa suosikkikohteitamme myös sinulle!

Lisäämme tähän artikkeliin yhteensä viisi ENCE:n pääkonttorin suosikki Wolt-kohdetta! Mukana myös aktiivisesti tilaavien työntekijöidemme annosvinkkejä!

Jos olet uusi asiakas ja löysit itsellesi herkulliselta kuulostavan paikan, muista käyttää koodia EZ4ENCE ja saat 7€ alennusta ensimmäisestä tilauksestasi!

Tokumaru Tripla

Tokumaru välittää autenttista Japanilaista ruokaa sekä kulttuuria Pasilan Triplasta käsin. Annoksia riittää moneen makuun ja suositut ramen-keitot, sekä gyoza maistuvat myös toimistollamme. Myös vegaaninen ruokavalio on otettu hyvin huomioon ravintolan menussa!

ENCEn suositus: Akamiso Ramen

“Muutettuani juuri Helsinkiin, toiveeni toteutui ja pääsen vihdoin syömään hyvää aasialaista ruokaa. Tokumarun Akamiso Ramen vei heti kieleni mukanaan, käsintehdyt nuudelit olivat laadukkaita, liemi oli maultaan rikas ja chilitahna antoi siihen mukavasti potkua tulisen ruoan ystävälle. Tokumarusta taitaa tulla uusi kantapaikkani.”

- Jasmin “Neridan” Pärkkä, Content Manager

Friends & Brgrs Kaari

Kun mielesi tekee laadukasta hampurilaisateriaa, oikea paikka suunnata on Friends & Brgrs:n Wolt sivu! Mehevät pihvit maistuvat sitäkin herkullisemmilta tuoreiden täytteiden kera, ja niiden väliin voi jopa lisätä suomalaiseen makuun hyvin menevää aurajuustoa!

Lisukkeena rapeat ranskalaiset, joko ketsupin ja majoneesin kanssa tai cheddarilla päällystettynä eivät jätä ketään kylmäksi.

ENCEn suositus: Double Cheese Brgr

“Tuoreet raaka-aineet takaavat loistavan makuelämyksen. Suomen paras burger-ketju.”

-
Tuomo “Tumba” Väkevä, Multimedia Producer 

Mari's Treehouse

Mari’s Treehouse tuo suomalaisen luonnon kaupungin keskelle. Pääset nauttimaan torilta tutuista voissa paistetuista muikuista kera raikkaiden salaattien sekä kermaisesta lohikeitosta, jonka parina toimii Treehousen oma saaristolaisleipä. Herkullista lounasruokaa suoraan kotiovelle, kannattaa testata!

ENCEn suositus: Voissa paistetut muikut

“Työpaikalla on viimeaikoina pyörinyt huhuja Mari’s Treehousen muikuista. Pääsin tällä viikolla vihdoin testaamaan ja ne olivat mahtava lisäys pitkään työpäivään.”

-
Aleksi "Addymestic" Sillanpää, Content Assistant

Spaghetteria Kaari

Pastaa mahan täydeltä! Spaghetterian listalta löytyy tuttua ja turvallista Carbonaraa ja Bolognesea, mutta myös eksoottisempia vaihtoehtoja. Meille on myös tärkeää, että kaikissa annoksissa hyödynnetään satokauden parhaita raaka-aineita. Suurempaan nälkään löytyy myös L ja XL-annokset, joilla syö vaikka koko perhe.

ENCEn Suositus: Carbonara

"Kun pastaa pitää saada ja nälkä taltuttaa, Carbonara Spaghetteriasta hoitaa homman."

- Joona “natu” Leppänen, Marketing Director

Sizzle Station Tripla

Pannut sihisemään! Jos etsit uusia ruokakokemuksia, Sizzle Stationissa pääset testaamaan monipuolisia korealaisia annoksia. Tekipä mielesi sitten raikkaampaa poke bowlia tai kuumana tirisevää pannullista lihaa tai vegaanista seitania, Sizzle Stationin valikoima tarjoaa jokaiselle jotain houkuttelevaa!

ENCEn suositus: Bulgogi Sizzler Udon nuudeleilla

“Sopivan kokoinen ja maukas ruoka lounaaksi. Ei liian iso eikä pieni, vaan juuri sopiva.”

- Niklas “Willkey” Ojalainen, General Manager

NewsENCE
Jamppi transfers to Team Liquid Valorant
24.02.2021

As you might know, earlier this year, Elias “Jamppi” Olkkonen announced that he would be switching from CS:GO to Valorant. Now he has found a new home in one of the most established esports organizations in the world — Team Liquid.

NewsENCE
ENCE launches new merch with Phonecases3D
22.12.2020

ENCE together with mobile phone accessories company Phonecases3D are bringing new exciting ENCE merchandise to our fans.

NewsENCE
ENCE withdraws from Northern League of Legends Championship
16.12.2020
We have had to make the hard decision to withdraw from the NLC and League of Legends as of now.