News
News

Kiinnostaako esports-ala?

Kiinnosti sinua sitten elektronisen urheilun liiketoiminta tai itse kilpapelaaminen, yhteistyökumppanimme KAMK, Jamk, ja AhlmanEdu tarjoavat kattavia opintoja e-urheilun parissa. Lue lisää alta sekä tutustu tarkemmin koulujen omilta verkkosivuilta.

KAMK

Kajaanin ammattikorkeakoulun Esports Business -opinnot kouluttavat opiskelijoita mm. modernin markkinoinnin, johtamisen ja tapahtumanjärjestämisen saloihin. Koulutus painottuu elektronisen urheilun ilmiöihin, joihin opiskelijat pääsevät tutustumaan myös käytännössä erilaisten opintomatkojen sekä maailmanluokan vierailevien luennoitsijoiden kautta. Korkeakoulussa on myös oma, opiskelijoiden johtama aktiivinen esports-organisaatio.

Jamk

Elektroninen urheilu näkyy Jyväskylän ammattikorkeakoulussa monin eri tavoin ja GamePit Pro -pelitila toimii pääkampuksella aktiivisena pelikulttuurin keskittymänä. Vapaasti valittavat e-urheiluopinnot, harjoittelujaksot, opinnäytetyöt sekä aktiivinen ja kansallisella tasolla menestynyt opiskelijajoukkuetoiminta tuovat pelaamisen ja e-urheilun osaksi opiskelijoiden arkea. Jamkissa on myös mahdollista opiskella pelinkehityksen ammattilaiseksi englanninkielisessä Game Production -koulutusohjelmassa.

AhlmanEdu

AhlmanEdun esport-linjat Tampereella tarjoaa elektronisesta urheilusta kiinnostuneille mahdollisuuden keskittyä täysipäiväisesti itsensä kehittämiseen lukuvuoden ajan. Linja tarjoaa mahdollisuuden keskittyä täysipäiväiseen harjoitteluun samanhenkisten ihmisten kanssa ja kokeneiden valmentajien ohjauksessa.

NewsENCE
Partnership with Vincit continues
18.04.2024

We’re happy to announce the continuation of our partnership with the digital business agency Vincit.

NewsENCE
ENCE signs an Overwatch 2 roster
21.03.2024

In 2024, ENCE is reconquering territory. Today, we are happy to announce our expansion into Overwatch 2.

NewsENCE
ENCE näkyvästi mukana Winter Assemblyilla
06.02.2024

CS2-turnauksia, EAFC-turnauksia, Logitech G Creators cup sekä tietysti ENCEn osasto – tämän vuoden talviassyilla on jokaiselle jotakin!